http://www.proantrenament.ro/192-thickbox_default/manusi-de-box-unicolor.jpg View full size

Mănuşi pentru box tip Unicolor

Manusi de box Unicolor. Manusi de box de cea mai buna calitate - de competitie si antrenament. Manusi de box ce permit o expoatare eficienta in pregatirea din arte martiale. Un produs pentru arte martiale, marca Budo Best!

More details

1975 items in stock

Customers who bought this product also bought:

15 other products in the same category:

Previous
Next

Manusi de box Unicolor. Manusi de box de cea mai buna calitate. Sunt manusi de box de competitie confectionate din piele naturala avand in interior un burete multistrat cu o forma ergonomica ce permite o pozitionare naturala a pumnului, conferind protectie si echilibru in executarea tehnicilor. Sunt si manusi de box de antrenament confectionate din piele artificiala. Cu un pret economic si o calitate foarte buna, aceste manusi de box permit o expoatare eficienta in antrenamentele de arte martiale.Manusile de box Unicolor sunt livrare in varanta de prindere cu velcro sau cu siret.

Este recomandat sa utilizati impreuna cu manusile de box si fese de box. Aceste fese de box fixeaza incheietura si o protejeaza impotriva accidentarilor. Utilizand fese de box prelungiti considerabil durata de viata a manusilor dumneavoastra.

 

Un produs pentru arte martiale, marca Budo Best!