http://www.proantrenament.ro/287-thickbox_default/manusi-grappling-thaw-satera.jpg View full size

Manusi pentru Grappling ThaW tip Satera

Manusi Grappling ThaW "Satera". Manusi MMA confectionate din piele, destinate atat loviturilor de pumn, cat si tehnicilor de prindere. Sunt manusi mma cu insertie de gel in interior si un sistem de fixare cu velcro.

More details

64 items in stock

10 other products in the same category:

Previous
Next

Manusi Grappling ThaW "Satera". Manusi MMA confectionate din piele, destinate atat loviturilor de pumn, cat si tehnicilor de prindere. Sunt manusi mma cu insertie de gel in interior si un sistem de prindere prin dubla infasurare pe antebrat si inchidere cu velcro. Ofera siguranta si usurinta in utilizare. Sunt utilizate in practicare de arte martiale mixte, atat in antrenamente cat si in competitii.

In palma au doua decupaje. Unul permite iesirea policelui (degetului mare), celalalt usureaza executarea prizelor. de asemena acest tip de manusi MMA are protectie si pentru a doua falanga.

Este foarte importanta alegerea acestor manusi mma, intrucat o alegere gresita a marimii lor poate genera ori o deteriorare rapida (in cazul alegerii unei marimi mici) sau o ineficianta si nesiguranta in utilizare (alegerea unei marimi mici).

Oferta pentru manusi de grappling din punct de vedere cromatic este:

manusi MMA rosii;

manusi MMA albastre;

Manusi grappling de cea mai buna calitate produse de ThaW!