http://www.proantrenament.ro/467-thickbox_default/tibiere-pro.jpg View full size

Tibiere tip Pro

Tibiere „Pro”. Sunt protectii pentru tibie folosite in meciurile si antrenamentele de arte martiale, mai ales de practicantii de arte martiale de contact. Sunt tibiere confectionate din piele naturala si au in interior burete de densitate medie.

More details

9 items in stock

Customers who bought this product also bought:

13 other products in the same category:

Previous
Next

Tibiere „Pro”. Sunt protectii pentru tibie folosite in meciurile si antrenamentele de arte martiale, mai ales de practicantii de arte martiale de contact. Sunt tibiere confectionate din piele naturala si au in interior burete de densitate medie. Excelente pentru arte martiale de contact.

Tibierele „Pro”, pentru o asezare ergonomica pe picior au in interior buretele de densitate medie structurat sa protejeze tibia dar si sa fie foarte comod la purtat. Astfel, punand o pereche de tibiere „Pro” pe picior, acestea respecta si urmaresc mai usor forma anatomica a piciorului. Botoseii sunt prinsi de tibiere.

Pe partea interioara, aceste tibiere „Pro” au o fata din material textil. Prinderea de picior se face cu benzi rigide si velcro. In acest fel se obtine o prindere puternica, fixand foarte usor tibierele de picioare.

Sunt oferite intr-o singura varianta cromatica: tibiere „Pro” negre;

Un produs de cea mai buna calitate pentru a practica arte martiale. Calitate Budo Best!

Atentie! Un produs de protectie ce ofera un grad inalt de securitate insa nu va garanteaza protectia absoluta impotriva accidentarilor. Practicati totdeauna in sali specializate, sub indrumarea personalului calificat.