http://www.proantrenament.ro/513-thickbox_default/karategi-kyokushin-standard.jpg View full size

Karategi Kyokushin tip Standard

Karategi Kyokushin. Bluza costumului de karate kyokushin are fața croită dintr-o singură bucată mânecile fiind 3/4 din marimea obișnuită. În piept bluza costumului de karate kyokushin este brodat kanji de culoare albastru închis.

More details

73 items in stock

Customers who bought this product also bought:

1 other products in the same category:

Karategi Kyokushin. Este un costum de karate kyokushin confecționat din material ușor de 230g/mp cu o croială tradițională pentru arta marțială a maestrului Oyama. Bluza costumului de karate kyokushin are fața croită dintr-o singură bucată (nu din două cum este la un costum de karate obișnuit), fără șnururi de prindere, mânecile fiind 3/4 din marimea obișnuită. Karategi kyokushin are pantalonul puțin mai larg și mai lung (aproape de nivelul pământului). În piept bluza costumului de kyokushin este brodat kanji de culoare albastru închis. Pe mânecă poate fi brodat contra cost kanku (sau o emblemă la cerere).

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de karate nu poartă toți centuri de aceeași culoare.