http://www.proantrenament.ro/517-thickbox_default/karategi-ashihara-master.jpg View full size

Karategi Ashihara tip Master

Karategi Ashihara Master. Este un costum pentru practicarea stilului Ashihara Karate. În piept este broderia cu numele stilului - Ashihara Karate - scris în kanji. Pe mânecă este de asemena brodată emblema federației internaționale de Karate Ashihara.

More details

190 items in stock

Customers who bought this product also bought:

1 other products in the same category:

Karategi Ashihara Master. Este un costum pentru practicare arte martiale -  stilului Ashihara Karate. Este confecționat din bumbac 100% dintr-un material cu greutatea de 350g/mp. Bluza kimono-ului de Ashihara Karate are mânecile mai scurte - 3/4 din lungimea unei mâneci normale. În piept este broderia cu numele stilului - Ashihara Karate - scris în kanji.  Pe mânecă este de asemena brodată (nu imprimată) emblema federației internaționale de Ashihara Karate. Este un produs marca Budo Best, o garantie a calitații.

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de karate nu poartă toți centuri de aceeași culoare.