http://www.proantrenament.ro/521-thickbox_default/karategi-ashihara-standard.jpg View full size

Karategi Ashihara tip Standard

Karategi Ashihara Standard. Este un costum karate pentru practicarea stilului Ashihara Karate. Este un costum karate compus din bluza si pantalon. Kimono-ul de Ashihara Karate are siglele brodate in piept si pe maneca.

More details

308 items in stock

Customers who bought this product also bought:

1 other products in the same category:

Karategi Ashihara Standard. Este un costum karate pentru practicarea stilului Ashihara Karate. Este un kimono confecționat din bumbac 100% dintr-un material cu greutatea de 230g/mp. Bluza acestui costum de karate are mânecile mai scurte - 3/4 din lungimea unei mâneci normale. În piept este broderia cu numele stilului scris în kanji Ashihara Karate.  Pe mânecă este de asemena brodată (nu imprimată) emblema federației internaționale de Karate SAshihara. Un karategi marca Budo Best, o garantie a calitații.

Produsul "Karategi Ashihara Standard" este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de karate nu poartă toți centuri de aceeași culoare.