http://www.proantrenament.ro/538-thickbox_default/judogi-costum-judo.jpg View full size

Judogi tip Standard Alb

Judogi Standard Alb, un costum de judo utilizabil atat în antrenament cât și în competiții. Bluza acestui judogi este realizată din material ”bob de orez. Pantalonul costumului de judo alb este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor.

More details

52 items in stock

Customers who bought this product also bought:

3 other products in the same category:

Judogi Standard Alb. Este un costum de judo alb, confecționat din bumbac 100%.  Este un costum de judo utilizabil atat în antrenament cât și în competiții. Bluza acestui judogi este realizată din două tipuri de țesătură. Partea de sus a bluzei costumului de judo este din material ”bob de orez”, extrem de solid, îmbinările judogi-ului sunt realizate cu mare atenție și foarte robuste. Partea de jos a bluzei judogi-ului este realizată dintr-o țesătură  cu un model caroiat, o țesătură mai lejeră, dar rezistentă la tracțiuni. Pantalonul costumului de judo alb este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor pentru o mai mare rezistență în timp. Un judogi excelent!

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de judo nu poartă toți centuri de aceeași culoare.