http://www.proantrenament.ro/545-thickbox_default/judogi-cu-doua-fete.jpg View full size

Judogi tip cu două fețe

Este un costum de judo cu două fețe, confecționat material ”bob de orez”. Pantalonul costumului de judo albastru este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor pentru o mai mare rezistență în timp.

More details

167 items in stock

3 other products in the same category:

Judogi cu două fețe. Este un costum de judo cu două fețe, confecționat din bumbac 100% și greutate a materialului de 800g/mp.  Este un costum de judo cu două fețe utilizabil cu precădere în competiții. Bluza acestui judogi este realizată din două tipuri de țesătură. Partea de sus a bluzei costumului de judo cu două fețe este din material ”bob de orez”, extrem de solid, îmbinările judogi-ului sunt realizate cu mare atenție și foarte robuste. Partea de jos a bluzei judogi-ului este realizată dintr-o țesătură  cu un model caroiat, o țesătură mai lejeră, dar rezistentă la tracțiuni. Pantalonul costumului de judo albastru este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor pentru o mai mare rezistență în timp. Atât bluza costumului cat și pantalonii au o față albă și una albastră, facilitând sportivului o schimbare ușoară în competiții.

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de judo nu poartă toți centuri de aceeași culoare.