http://www.proantrenament.ro/552-thickbox_default/costum-ju-jutsu-standard.jpg View full size

Costum Ju Jutsu tip Standard

Costum Ju Jutsu Standard, utilizabil atat în antrenament cât și în competiții. Bluza costumului de ju jutsu este realizată din două tipuri de țesătură. Pantalonul costumului de ju jutsu este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor.

More details

52 items in stock

Customers who bought this product also bought:

3 other products in the same category:

Costum Ju Jutsu Standard. Este un costum de ju jutsu alb, confecționat din bumbac 100%.  Este un costum ju jutsu utilizabil atat în antrenament cât și în competiții. Bluza costumului de ju jutsu este realizată din două tipuri de țesătură. Partea de sus a costumului de ju jutsu este din material ”bob de orez”, extrem de solid îmbinările sunt realizate cu mare atenție și foarte robuste. Partea de jos a bluzei costumului de ju jutsu este realizat dintr-o țesătură  cu un model caroiat, o țesătură mai lejeră, dar rezistentă la tracțiuni. Pantalonul costumului de ju jutsu este realizat din țesătură plană, dublată în zona genunchilor pentru o mai mare rezistență în timp. Un ju jutsugi excelent!

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de ju jutsu nu poartă toți centuri de aceeași culoare.