http://www.proantrenament.ro/563-thickbox_default/brazilian-jiu-jitsu-gi-negru.jpg View full size

Brazilian Jiu Jitsu Gi Negru

Brazilian Jiu Jitsu Gi Negru. Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac de densitate mare pentru practicarea stilului de jiu jitsu al familiei Gracie. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA).

More details

13 items in stock

3 other products in the same category:

Brazilian Jiu Jitsu Gi Negru. Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac de culoare neagră, de densitate mare pentru practicarea stilului de jiu jitsu al familiei Gracie. Textura materialului negru din care este confecționat costumul de jiu jitsu brazilian  este deosebită și conferă o foarte bună rezistență răspunzând excelent solicitărilor la care este supus un costum de jiu jitsu brazilian (BJJ) în timpul antrenamentelor sau al competițiilor. Pe piept, pe umerii și pe pantaloni costumelor negre de jiu jitsu brazilian sunt aplicate embleme țesute cu înscrisuri ce personalizează acest costum de arte marțiale. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA). Casca nu este inclusă în preț.

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de jiu jitsu brazilian nu poartă toți centuri de aceeași culoare.