http://www.proantrenament.ro/640-thickbox_default/hakama-standard.jpg View full size

Hakama tip Standard

Hakama Standard. Hakama este o fusta-pantalon traditionala japoneza. Hakama este legata la nivelul taliei si coboara ca lungime pana aproximativ la nivelul gleznelor, fiind purtata peste un hakamashita (kimono).

More details

269 items in stock

Customers who bought this product also bought:

2 other products in the same category:

Hakama Standard este o oferta excelenta pentru cei ce utilizeaza echipamente traditionale. Hakama Standard - un raport calitate-pret excelent. Oferta noastra de hakama cuprinde 3 culori: alb, albastru si negru. Materialul este un amestec textil ce permite o utilizare indelungata si o rezistenta sporita la sifonare.

Hakama este o fusta-pantalon traditionala japoneza. Aceasta imbracaminte hakama - a fost purtata initial doar de barbati, in present fiind insa purtata de ambele sexe. Hakama este legata la nivelul taliei si coboara ca lungime pana aproximativ la nivelul gleznelor, fiind imbracata peste un hakamashita (kimono).Partea din spate a hakama are o sectiune semi-rigida (koshi-ita) care sprijina zona lombara. Pe partea interioara a acestei hakama se afla prinsa hakama-dom (o component in forma de lingurita) ce ajuta la mentinerea partii din spate in obi atunci cand se imbraca pantalonul.

Hakama are sapte pliuri adanci (doua pe spate si cinci in fata). Acestea reprezinta sapte virtuti ale razboinicului. Desi par echilibrate, dispunerea pliurilor din fata (trei la dreapta, doua la stanga) este asimetrica si este astfel un exemplu de asimetrie in estetica japoneza. O hakama Budo Best!

Împăturire Hakama