http://www.proantrenament.ro/643-thickbox_default/hakama-quality.jpg View full size

Hakama tip Quality

Hakama Best Quality. Hakama este o fustă-pantalon tradiționala japoneză. Hakama este legată la nivelul taliei și coboară ca lungime până aproximativ la nivelul gleznelor, fiind purtată peste un hakamashita (kimono).

More details

193 items in stock

Customers who bought this product also bought:

2 other products in the same category:

Hakama Best Quality este o hakama de calitate superioară, confecționată din pânză amestec ce rizistă la antrenamente intense și se șifonează greu.

Hakama este o fustă-pantalon tradiționala japoneză. Această îmbrăcaminte hakama - a fost purtată inițial doar de bărbați, în prezent fiind însă purtată de ambele sexe. Hakama este legată la nivelul taliei și coboară ca lungime până aproximativ la nivelul gleznelor, fiind purtată peste un hakamashita (kimono). Partea din spate a hakama are o secțiune semi-rigida (koshi-ita) care sprijină zona lombară. Pe partea interioară a acesteia se află prinsă hakama-dom (o componenta in forma de linguriță) ce ajută la menținerea părții din spate în obi atunci când se îmbracă pantalonul.

Hakama are șapte pliuri adânci (două pe spate și cinci in față). Acestea pliuri ale hakama reprezintă șapte virtuți ale războinicului. Deși par echilibrate, dispunerea pliurilor din față (trei la dreapta, două la stânga) este asimetrică și este astfel un exemplu de asimetrie în estetica japoneză. Hakama Best Quality o alegere potrivită pentru practicanții de arte marțiale ce țintesc performanța.

Un produs de calite, Budo Best!

Impăturire Hakama