http://www.proantrenament.ro/160-thickbox_default/manusi-box-print-flacari.jpg View full size

Mănuşi pentru box tip Flăcări

Mănuși de box cu ”Flăcări”. Aceste manusi de box indeplinesc toate criteriile de exigență pentru a ajuta la atingerea performanței sportive. Sistemul de prindere cu velcro ușureaza utilizarea în timp ce sistemul de prindere cu șiret este un sistem clasic.

More details

53 items in stock

Customers who bought this product also bought:

15 other products in the same category:

Previous
Next

Mănuși de box cu ”Flăcări”. Sunt mănusi de box pentru competiții dar și pentru antrenament. Aceste manusi de box indeplinesc toate criteriile de exigență pentru a ajuta la atingerea performanței sportive. Sistemul de prindere cu velcro ușureaza utilizarea în timp ce sistemul de prindere cu șiret este un sistem clasic, folosit în meciurile profesioniste. In interior, aceste manusi de box au un burete ergonomic, ce respecta forma anatomica a mainii, avand rolul de a prelua o parte a socului si de a proteja incheieturile sportivului. Nu in ultimul rand se impune designul manusii cu un imprimat sub forma de flacari ce asociaza puterea loviturii sportivului ca forta nimicitoare a focului.

Impreuna cu manusile de box este bine sa utilizati si fese de box. Aceste fese de box fixeaza incheietura si protejeaza, de asemena interiorul acestor manusi de box, crescand durata de exploatare.

Un produs marca Budo Best!