http://www.proantrenament.ro/163-thickbox_default/manusi-print-totem.jpg View full size

Mănuşi pentru box tip Totem

Mănuși de box ”Totem”. Pilea naturală utilizată pentru realizarea acestor manusi de box permite o așezare eficientă peste buretele turnat de densitate medie. Forma buretelui din interior respecta forma anatomica a mainii protejand incheieturile.

More details

18 items in stock

15 other products in the same category:

Previous
Next

Mănuși de box ”Totem”. Aceste mănuși de box sunt de cea mai bună calitate atât în ceea ce privește materialele utilizate cât și a manoperei. Rezultă un produs fiabil, elegant și cu un raport pret/calitate excelent. Pilea naturală utilizată pentru realizarea acestor manusi de box permite o așezare eficientă peste buretele turnat de densitate medie. Forma buretelui din interior respecta forma anatomica a mainii protejand incheieturile impotriva socurilor rezultate in urma loviturilor aplicate in antrenamentul cu manusi de box.

Degetul mare al acestor manusi de box este prins de corpul mânușii pentru a evita accidentele.

Se recomanda ca impreuna cu manusile de box "Totem" sa utilizati si fese de box. Aceste fese de box au rolul de a fixa si proteja mana si incheieturile. Totodata, utilizarea unor fese de box prelungeste considerabil durata de viata a manusilor dumneavoastra!

Un produs pentru cunoscători, marca Budo Best