http://www.proantrenament.ro/165-thickbox_default/manusi-de-box-print-strip.jpg View full size

Mănuşi pentru box tip Strip

  1. Manusi de box Strip. Sunt manusi de box de cea mai bună calitate, confectionate din piele foarte rezistenta. Aceste manusi de box au in interior un burete turnat ce respect forma anatomică a mainii. In exterior, pielea naturala a acestor manusi de box,  imprimată în mod atractiv cu dungi și steluțe argintii, confera un design deosebit.

More details

11 items in stock

15 other products in the same category:

Previous
Next
  1. Manusi de box Strip. Sunt manusi de box de cea mai bună calitate, confectionate din piele foarte rezistenta. Aceste manusi de box au in interior un burete turnat ce respect forma anatomică a mainii. Rolul buretelui cu forma ergonomica dintr-o manusa de box este acela de a prelua socul loviturilor si a proteja mana si incheieturile.
  2. In exterior, pielea naturala a acestor manusi de box,  imprimată în mod atractiv cu dungi și steluțe argintii, confera un design deosebit.
  3. Recomandam ca impreuna cu "Manusi de box Totem" sa utilizati si fese de box. Aceste fese de box au rolul de a fixa si proteja incheietura mainii. Utilizarea unor fese de box impreuna cu manusile dumneavoastra creste considerabil durata de viata a acestora.
  4. Mănuși de box Budo Best, excelente pentru competiții și antrenamente. Rezistente și elegante.