http://www.proantrenament.ro/317-thickbox_default/para-de-box-thaw-metalizata-pentru-antrenament.jpg Afisare la marime maxima

Para pentru box tip ThaW - metalizata

Para de box „ThaW” ” - metalizata. Este un dispozitiv de antrenament simplu, ce consta dintr-o minge cu forma de para ce se umfla cu aer și un sistem de prindere catre capul mai ingust.

Mai multe detalii

A768

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Notify me when available

113 lei

Adaugare in cos

» Add to my wishlist

3 other products in the same category:

Para de box „ThaW” ” - metalizata. Para de box „ThaW” ” - metalizata este un dispozitiv de antrenament simplu, ce consta dintr-o minge cu forma de para ce se umfla cu aer și un sistem de prindere catre capul mai ingust.

Aceasta para de box „ThaW” ” - metalizata se prinde de un sitem de antrenament cu placa de lemn, paralel cu solul. In momentul lovirii perei de box, para loveste placa si revine, lovindu-se si de partea cealalta. Apoi para de box este lovita din nou.

Antrenamentul la para de box „ThaW” ” - metalizata dezvoltă viteza, coordonarea, atentia, ritmul sportivului si practicantului de arte martiale. De asemenea, antrenamentul la para de box il invata pe sportiv sa tina mainile sus si imbunatateste coordonarea ochi-mana.

Para de box „ThaW” ” - metalizata este confectionata in marimi diferite: L, M sau S.

In general marimea L este o para de box mai „lenta” si necesita o forta de lovire mai mare. Para de box marimea L este folosita pentru dezvoltarea fortei si a andurantei si de asemena a controlului.

Marimile M si S pentru para de box ajuta la dezvoltarea vitezei si coordonarii in special si sunt cele mai folosite.

Un excelent dispozitiv de antrenament in sporturile de contact produs de ThaW!