http://www.proantrenament.ro/144-thickbox_default/manechin-wing-chun-pe-talpa-de-fier.jpg Afisare la marime maxima

Manechin tip Wing Chun pe talpa de fier

Manechin ”Wing Chun” pe talpa de fier este un dispozitiv de antrenament excelent mai ales pentru practicantii stilului Wing Chun. Dezvoltati precizia, anduranta, forta. Un dispozitiv de antrenament esential pentru un practicant serios de Wing Chun.

Mai multe detalii

A95

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Notify me when available

2 904 lei

Adaugare in cos

» Add to my wishlist

3 other products in the same category:

Manechin ”Wing Chun” pe talpa de fier

Mook Yan Jong este un dispozitiv de antrenament excelent mai ales pentru practicantii stilului Wing Chun. Dezvoltati precizia, anduranta, forta. Un dispozitiv de antrenament esential pentru un practicant serios de Wing Chun.

Mook Yan Jong, mai cunoscut ca „Manechin pentru Wing Chun” este un dispozitiv de antrenament excelent mai ales pentru practicantii stilului Wing Chun. Exercitiile la manechinul „Wing Chun” dezvolta precizia, anduranta, forta. Este un dispozitiv de antrenament esential pentru un practicant serios de Wing Chun.

Spre deosebire de un manechin Wing Chun clasic, acest manechin este asezat pe o talpa de fier, nu pe perete. Se poate amplasa astfel oriunde in sala de antrenament.

Important! Acest manechin „Wing Chun” trebuie pastrat in incaperi cu umiditate normala (50-60%). O umiditate scazuta poate duce la aparitia crapaturilor in trunchiul de lemn al manechinului "Wing Chun". De asemenea o umiditate excesiva (peste 69%) poate cauza mucegai in sala de antrenament. Puteti considera ca ce este bine pentru un om, este bine si pentru manechinul de „Wing Chun”. Folosirea aerului conditionat poate produce de asemenea aparitia crapaturilor. Prevenirea crapaturilor este responsabilitatea d-voastra.

Un articol pentru arte martiale, marca Budo Best!

 

Manechin Wing Chun pe talpa metalica

Trunchi  – 1 bucata

Inaltime

Diametrul

Greutatea

140 cm

20 cm

45 kg

Brat – 3 bucati

Lungime totala

Lungime utila

Greutate

58 cm

33 cm

0.80 kg

Picior - 1 bucata

Lungime totala

Lungime utila

Greutate

90 cm

60 cm

1.70 kg